העמוד נמצא בטעינה
קבלו עצות מעשיות כיצד לשנות את התפריט והמנות ולהפוך אותם לבריאים ואטרקטיביים יותר לסועדים
יש דרכים רבות כיצד להפוך את התפריט לבריא יותר. כעת נדון בשיטות עבודה נפוצות שיעזרו לכם ליצור ארוחות בריאות וטעימות יותר לסועדים.
תוויות מזון נותנות מידע על המוצר, כולל ערכים תזונתיים. קריאה נכונה של תוויות המזון ויידוע הסועדים על הערכים התזונתיים מאפשרים לסועדים לבחור מנות בריאות יותר. ניתן לעשות זאת במספר דרכים:
למדו מהם המאפיינים של ארוחות בריאות וכיצד ליצור באמצעותן תפריט טוב יותר למסעדה.
תפריט בריא צריך:
לאחר שלמדנו על מאפייניהן של ארוחות בריאות, כעת נבחן שיטות בישול בריאות יותר שתוכלו לאמץ כדי להכין אותן:
להלן רשימה של חלופות תיבול בריאות יותר שניתן להשתמש בהן בתהליך הבישול:
תזונה בריאה היא לא רק הוויטמינים והמינרלים הנכללים במנות - זוהי גם הגשה של מנה מאוזנת לסועדים. להלן מספר עצות כיצד לחלק את מרכיבי המנה כדי לעודד תזונה מאוזנת:
מעבר להגשת מנה מאוזנת עתירת אבות מזון, ויטמינים ומינרלים, להלן מספר עצות כיצד לעודד אוכל בריא במסעדה:
לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לחצו על כפתור השיתוף