עובדים חכם יותר - לא קשה יותר
מספר שיטות ודרכים לייעול העבודה, חסכון בעלויות והגדלת רווחים
-
איך מגדילים את שורת הרווח במסעדה?
כשמלצרי המסעדה מקבלים טיפים גדולים יותר, המשמעות הפיננסית היא מכירות גדולות יותר
-
עבודה עם ספקים
עשרת הדיברות של מסעדות ועסקי מזון בעבודה מול ספק מצרכים
-
מתייעלים, חוסכים ומגדילים מכירות
הורידו את מדריך התייעלות העבודה המלא
-
ניהול פחתים
מצמצמים פסולת, שומרים על הסביבה וחוסכים כסף
להצליח להרוויח!
כל מה שצריך לדעת על ייעול והנדסת התפריט של העסק
-
הנדסת תפריט – שיפור ביצועי המכירות ורווחיות התפריט
המדריך המושלם שייקח אותכם שלב אחר שלב לתפריט רווחי יותר.
-
איך לייצר יותר מנות עם אותם חומרי גלם?
-
התאמת המסעדה לTake Away ומשלוחים לבית הלקוח
מסעדות פעילות שלפתע נאלצות לעצור, טבחים מקצועניים/חובבנים מהמטבח הבייתי ו'מטבחי רפאים' (עסק בתוך עסק) עסוקים בדבר מרכזי אחד סבי...
-
התייעלות בזמן חירום
בעולם מלא בשינויים לא צפויים הקורים כל הזמן, התפקוד היומיומי של המסעדה מצריך הסתגלות והתאמות מהירות על מנת לצמצם הפסדים. במסע...