צמצום עלויות
המחסור בעובדים והביקושים הבלתי צפויים גורמים לעלויות גבוהות?
לפניכם הדרכות לניהול פסולת המטבח וניצול שאריות המזון להפחתת עלויות
צעדים נוספים למטבח חסכוני ויעיל:
תפריט רווחי ומטבח יעיל המנוהל על ידי צוות חדור מוטיבציה הם המפתחות להצלחה בעולם המסעדות שאחרי הקורונה. אנו מגישים לכם מדריך שייקח אותכם צעד-אחר-צעד עם כל מה שצריך לדעת כדי להפחית עלויות ולשפר רווחיות באופן מיטבי. קבלו טיפים משפים מומחים והדרכות ללא תשלום באקדמיה הדיגיטלית שלנו עבורכם ועבור צוות המסעדה שלכם.
להלן 3 צעדים שכדאי לבצע:
- פשטו את התפריט – השתמשו בהנדסת תפריט, בנוסחאות תמחור תפריט ובעיצוב נכון של לתפריט כדי להגיע לעלויות אופטימליות
- נהלו בקרה על העלויות – הפחיתו בזבוז ופחת וחסכו בעלויות המזון
- הניעו את העובדים – צוות מיומן וחדור מוטיבציה יתמוך בהתייעלות ובניהול עלויות נכון