בכל מסעדה, בית קפה או קייטרינג כולל התפריט מנה של חזה עוף. אחרי השניצל זוהי המנה הבשרית הכי נמכרת, במיוחד בקרב שוחרי הבריאות וסופרי הקלוריות. נאמנים לרוח הבריאה הוספנו לחזה העוף עגבניות ותרד, שגם מתאימים מאוד מבחינת הטעמים ומוסיפים צבע ורעננות.
העמוד נמצא בטעינה
- בית
- השראה לשפים
- חגיגת הפלייטינג
- פלייטינג מנת חזה עוף
רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפון שלך? רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפד שלך? רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר שלך? שלכם Windows התקינו על מכשיר ה
לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לחצו על כפתור השיתוף