תפריט
נקודות יו-שף

 

1: בטיחות העובדים 

בדקו דרך קבע את מצב העובדים, ודאו שהם לא ירגישו הכרח להגיע לעבודה אם אינם מרגישים טוב, והרגיעו אותם כדי שידעו שזה בסדר להישאר בבית

 

2: סניטציה 

מנו אחראי בכל משמרת שיאמן את הצוות ויפקח עליו בנקיטת אמצעי הזהירות הנוספים לטיפול במזון

 

3: הפיצו מסר ללקוחות שלכם 

ספרו להם שאתם פתוחים ושאתם נוקטים אמצעי זהירות כדי להבטיח את בטיחותם

 

4: בדקו את האפשרות למשלוחים 

אם משלוחים אינם כלולים כבר במודל העסקי שלכם, הוסיפו אותם. עודדו את המלצרים להשתתף כדי לפצות על אובדן ההכנסה מטיפים. הצטיידו במלאי של כלים לטייק אוויי.

 

5: צמצמו את התפריט 

השאירו את המנות המובילות בלבד, הוציאו מהתפריט פריטים שמוצעים לזמן מוגבל ומנות היום. כך תוכלו להסתדר עם הצמצום הבלתי נמנע בהיקף הצוות ולהחזיק פחות מלאי.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט