1: בטיחות העובדים
בדקו דרך קבע את מצב העובדים, ודאו שהם לא ירגישו הכרח להגיע לעבודה אם אינם מרגישים טוב, והרגיעו אותם כדי שידעו שזה בסדר להישאר בבית
2: סניטציה
מנו אחראי בכל משמרת שיאמן את הצוות ויפקח עליו בנקיטת אמצעי הזהירות הנוספים לטיפול במזון
3: הפיצו מסר ללקוחות שלכם
ספרו להם שאתם פתוחים ושאתם נוקטים אמצעי זהירות כדי להבטיח את בטיחותם
4: בדקו את האפשרות למשלוחים
אם משלוחים אינם כלולים כבר במודל העסקי שלכם, הוסיפו אותם. עודדו את המלצרים להשתתף כדי לפצות על אובדן ההכנסה מטיפים. הצטיידו במלאי של כלים לטייק אוויי.
5: צמצמו את התפריט
השאירו את המנות המובילות בלבד, הוציאו מהתפריט פריטים שמוצעים לזמן מוגבל ומנות היום. כך תוכלו להסתדר עם הצמצום הבלתי נמנע בהיקף הצוות ולהחזיק פחות מלאי.