
מבוא ומרכיבים
שף ג'ישן פרדו מ-Machiya משתף מנות בהשראת הבישול הביתי הפשוט היפני, תוך שימוש במרכיבים מסורתיים ורטבים מוכרים.

יאקי אודון – חלק 1
השף ג'ישן פרדוס מתחיל עם יאקי אודון – מנת נודלס להכנה במחבת אחת להוספת טעמים יפניים אותנטיים למנת המוקפץ המסורתית.

יאקי אודון – חלק 2
השף ג'ישן פרדוס מדגים איך לשלב בין אודון נודלס לבין הרטבים המסורתיים והצבעים של הירקות הטריים, יחד עם הקישוטים להשלמת המנה.

הכנת המרכיבים ובישול טונקטסו
למדו איך להכין את המרכיבים ולבשל טונקטסו – נתח חזיר מצופה בפירורי לחם בטיגון עמוק.

סידור בצלחת והוספת רטבים לטונקטסו
שף ג'ישן פרדוס מדגים את תהליך הסידור בצלחת של הטונקטסו, החל מהרטבים הנלווים וכלה ברוטב הג'ינג'ר המתוק והכרוב הקצוץ והפריך.