לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
מבוא וציוד
השף הראשי מרציו זאקי מהמסעדה האיטלקית Osteria Antica Bologna בלונדון מציג בפניכם את המטבח שלו ואת פיימונטה, אזור בצפון איטליה שמתפאר במאכלים איטלקיים עשירים וידועים.
השגת מרכיבים איכותיים
שף זאקי מדגים את החשיבות של השגת רכיבים איכותיים תוך הצגת המוצרים המסורתיים של המטבח של פיימונטה. הוא מתאר את חשיבות אגוזי הלוז במטבח האיטלקי וכן את העונות והספקים של הכמהין הלבן המפורסם והחמקמק מסוג אלבה.
ריזוטו כמהין
שף זאקי מכין מנה איטלקית מסורתית הכוללת פטריות כמהין לבנות מפיימונטה. קבלו הנחיות מפורטות ליצירת המנה המיוחדת הקטיפתית והעשירה הזו מפיימונטה.
ויטלו טונאטו
למדו להכיר את הוויטלו טונאטו, מעדן בסגנון פיימונטה של בשר עגל עם רוטב של מיונז טונה. ערבלו, טעמו ופרסו כל הדרך עד ליצירת המנה המושלמת כמו המקומיים.
נתחי עגל ותפוחי אדמה מוקפצים בסגנון פיימונטה
חממו את המחבת להכנת נתחי עגל ותפוחי אדמה מוקפצים בסגנון פיימונטה. למדו איך לתבל ולאטום כראוי את העגל תוך הקפצת תפוחי האדמה ליצירת מנה פשוטה זו במחבת אחת.