לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
מבוא
אומרים שאנחנו אוכלים בעיניים, אז למדו כיצד לחדד את כישורי הצלחות שלכם עם השף קוטזי באורבונולוגיה, יוהנסבורג. הבינו את החשיבות של צילחות באומנויות הקולינריות וצרו את הבד המושלם למנה שלכם. לימדו את הטכניקות, הכלים והמגמות בעזרת טיפים, דוגמאות וכן מתכונים עונתיים.
שיקולים בזמן הצילחות
השף קוצזי משתף את ההשפעות האסתטיות של הצילחות מהמעשיות ומהירות שכפול צילחות לסגנון, זהות ומרכיבים עונתיים.
בטטה כמנת פתיחה
בעזרת בטטה, דן השף קוטזי במרכיבים שמכינים מנה טובה. מטמפרטורה למרקם, למדו את האלמנטים האסתטיים לצד המתכון לצלחת הבטטה של אורבונולוגיה.
כלי האוכל
שהבן כיצד הצורה של כלי האוכל שלך מלמדת כיצד אתה מצלחת, עם טיפים לשימוש במערכת רשת כדי להימנע ממרחבים מתים ולהקל על הזרימה האסתטית.
טוב נגד רע
בעזרת סלט עונתי, השף קוטזי מדגים כיצד ואיך לא - לגשת לצילחות שלך עם שתי תוצאות שונות. צור מחדש את הצילחות שלך במהירות ועם תוצאות מושלמות, בעקבות עצות בנושא צבע, מבנה ושכבות.
בטטה
תודרך בתהליך צילחות של בטטה, חלב עיזים ותבשיל מוס רואיבוס, תוך שימוש במנה עגולה כבד.
כרובית
בעבודה עם מנה מלבנית וגוונים מונוכרומטיים, השף קוטזי מראה צילחות של סלט כרובית. התנסו בהמחשת המנה לפני שאתם מצלמים וצרו צלחות מרגש.