1. מהי יעילות תפעולית?
יעילות תפעולית מתחילה מלמטה למעלה. בסרטון זה, שלושה שפים דנים בחשיבות ההכשרה הבסיסית של צוות העובדים הצעירים בה הם עוברים על שיטות העבודה ולוחות הזמנים במטבח. היא כוללת את הנושאים הבאים: משלוחים, מידע על ספקים וכיצד לנהל את פסולת המטבח ולנצל את שאריות המזון.
2. בנייה נכונה של תפריט המסעדה
האם התפריט שלך מתרענן? חשוב שהתפריט שלכם יהיה מרגש ומושך, מבלי להיות מוגזם ועצום שעלול לגרום לבזבוז מזון. סרטון זה ילמד אותך כיצד להתאים את התפריט שלך, להשתמש בחומרי גלם עונתיים, לחשב ולהעריך את הבזבוז הצפוי ולנצל את שאריות המזון בכדי שתוכל להגדיל את הרווח הגולמי במטבח.
3. צמצום וחיסכון בעלויות העבודה וכח האדם
4. מטבחי רפאים
כשהביקוש למשלוחים בצמיחה יותר מתמיד , מטבחי רפאים הופכים פופולריים יותר ויותר. בסרטון זה, השפים Ben Tish ו Alex Hall חולקים טיפים לשמירה על עקביות במטבחי רפאים, כולל קיום לוח זמנים קבוע של הדרכות במסעדה ומתן מפרט מדויק לצוות שיעזור להם לעקוב ולעמוד בלחץ ובלוחות הזמנים.
5. ניהול פסולת וניצול שאריות מזון
כדי לצמצם עלויות ולהרוויח יותר, אתם צריכים לעקוב מקרוב אחר המלאי שלכם. בסרטון זה, תשמעו משלושה שפים מקצוענים על הטיפים הטובים ביותר שלהם לניהול פסולת מטבח ולניצול שאריות מזון ועל היתרונות וההטבות הכספיות שניתן לקבל עבור המסעדה שלכם.
6. ניתוח ריווחיות והנדסת תפריט
ניתוח המכירות של מנות שונות עוזר לכם להבין מה הלקוחות שלך אוהבים ולהגדיל את הרווח הגולמי של המטבח שלכם. זה גם מאפשר לכם לחשב לאילו מנות יש את שיעורי הרווחיות הטובים ביותר לעומת מנות שהן לא רווחיות. צפו בסרטון זה כדי ללמוד על מודל הניתוח של כלב וכוכב וכיצד להשתמש בו כדי לעדכן את התפריט שלכם.