תפריט

רכיבים

+

הכנת זנב שור:

הכנת ציר:

  • דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם

הכנת סלק:

  • סלק 250.0 גרם

הרכבת המנה:

  • סלק
  • תפוחי אדמה אפויים פרוסים 600.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. הכנת זנב שור:

    • מבשלים זנב שור בחתיכות גדולות בסיר לחץ עם ירקות, תבלינים, רוטב יין אדום, מים, מלח. הבישול אורך כשעה ועשרים דקות
    • אם אין סיר לחץ, הבישול יכול לארוך 3 שעות
  2. הכנת ציר:

    • כאשר הבשר מבושל, מוציאים את הבשר מהעצמות
    • מצמצמים נוזלים מהסיר
    • מכינים רוטב סמיך מהציר, בתוספת דמי גלאס
  3. הכנת סלק:

    • שוטפים את הסלק ביסודיות ומייבשים
    • מניחים את הסלק על תבנית אפייהואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ-40 דקות
    • חותכים את הסלקים לרבעים
  4. הרכבת המנה:

    • מגישים עם קוביות סלק אפוי ופרוסות תפוחי אדמה אפויים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט