רכיבים
תבשיל זנב שור עם תפוחי אדמה וסלק צלוי
−
+
₪0.0
הכנת זנב שור:
זנב שור או בשר ראש
/ק"ג
1.5 ק"ג
0%
רוטב יין אדום קנור מיכל (גלון) 5.75 ק"ג
/גרם
500.0 גרם
0%
בצל
/גרם
300.0 גרם
0%
מלח
/גרם
20.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
10.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
50.0 גרם
0%
עלי דפנה
/יחידות
1.0 יחידות
0%
טימין
/גרם
10.0 גרם
0%
שמן זית
/ק"ג
200.0 גרם
0%
הכנת ציר:
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
200.0 גרם
0%
הכנת סלק:
סלק
/גרם
250.0 גרם
0%
הרכבת המנה:
סלק
/גרם
0.0 גרם
0%
תפוחי אדמה אפויים פרוסים
/גרם
600.0 גרם
0%
/
הכנת זנב שור:
-
זנב שור או בשר ראש 1.5 ק"ג
-
בצל 300.0 גרם
-
מלח 20.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס 10.0 גרם
-
סוכר 50.0 גרם
-
עלי דפנה 1.0 יחידות
-
טימין 10.0 גרם
-
שמן זית 200.0 גרם
הכנת ציר:
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 200.0 גרם
הכנת סלק:
-
סלק 250.0 גרם
הרכבת המנה:
-
סלק
-
תפוחי אדמה אפויים פרוסים 600.0 גרם