תפריט

רכיבים

+

אופן הגשה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    בסיר רחב מטגנים בצל, סלרי, שום ואת קוביות הפלפל האדום עד להזהבה. מוסיפים רוטב עגבניות פולפה, רוטב לימון עם שמן זית לבישול ומעט מים לפי הצורך, מוסיפים את השומר ומביאים לרתיחה. מוסיפים פלפל אדום יבש שלם, מתבלים עם פפריקה, כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומשפרים טעמים. תוך כדי רתיחה מוסיפים קוביות דלעת, חומוס ומוסיפים את הכוסברה לרוטב תוך שיפור טעמים. חשוב שהרוטב לא יהיה דליל מדי כי הדג עוד מפריש נוזלים. בגסטרונום 7 מניחים רוטב מוכן עם ירקות. מסדרים מעל את פילה המושט עם העור כלפי מעלה ומוסיפים רוטב מעל הדג. מכניסים לתנור על חום 170 מעלות למשך 25 דקות
  2. אופן הגשה:

    ההגשה מתבצעת בתוך מחבת אישית. מניחים קוסקוס דורום במחבת, מוסיפים מעל את פילה הדג והרוטב.מוסיפים כף גדושה של טחינה קרמית ומעטרים בכוסברה. לצד המנה מגישים רוטב צ'ילי חריף בבקבוק לחיץ.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט