תפריט

רכיבים

+

הכנת השקשוקה

הכנת רוטב הצימרלה

  • לימון כבוש 500.0 גרם
  • אריסה מרוקאית חריפה 500.0 גרם

רוטב עגבניות פיקנטי עם שתי ביצים ונקניקיות מרגז חריפות. מוגש בליווי סלט ישראלי קצוץ, טחינה ורוטב צירמלה

...

הוראות הכנה

  1. הכנת השקשוקה

    • מחממים מעט שמן במחבת ומרתיחים את רוטב הפולפה והפיקנטי
    • צולים את נקניקיות המרגז וחותכים כל נקניקיה ל-3 חלקים
    • מוסיפים את נקניקיות המרגז אל רוטב השקשוקה
    • מוסיפים את הביצים ומבשלים עד למידה הרצויה
    • מקשטים עם הפטרוזיליה והכוסברה
  2. הכנת רוטב הצימרלה

    • טוחנים את מרכיבי המתכון למחית חלקה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט