תפריט

רכיבים

+

הכנת השקשוקה:

הכנת טחינה:

  • טחינה גולמית 500.0 גרם
  • מים קרים 500.0 מ"ל
  • מיץ לימון 75.0 מ"ל
  • מלח 10.0 גרם

הכנת סלט טאבולה:


שקשוקה פיקנטית בניחוח נענע עם ליבת חציל בלאדי שרוף, נקודות של טחינה גולמית וצנובר קלוי. מוגשת בליווי לאפות וסלט טאבולה קוסקוס ברוטב לימון ושמן זית וזיתים סוריים

...

הוראות הכנה

  1. הכנת השקשוקה:

    • מחממים מעט שמן במחבת
    • מביאים לרתיחה את הרוטב הפיקנטי, הפולפה, ליבת החציל והנענע
    • שוברים מעל את שתי הביצים ומבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה
    • מקשטים בעזרת הטחינה
  2. הכנת טחינה:

    • מערבבים את כל המרכיבים למרקם חלק. טועמים ומתקני את התיבול בהתאם לטעם
  3. הכנת סלט טאבולה:

    • קוצצים את המלפפון, השמיר, הפפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק
    • מכינים קוסקוס "קנור" לפי ההוראות על האריזה
    • מערבבים הכל בקערה ומוסיפים רוטב לימון שמן זית של הלמנ'ס
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט