תפריט

רכיבים

+

הכנת השקשוקה

הכנת סלט הקפריזה


שקשוקה נפוליטנה, כדורי בייבי מוצרלה מותכים ונקודות פסטו בזיליקום. מוגשת בליווי פוקצ'ה וסלט קפריזה בוויניגרט הדרים

...

הוראות הכנה

  1. הכנת השקשוקה

    • מחממים מעט שמן במחבת ומרתיחים את רוטב השקשוקה
    • מוסיפים את הביצים ואת 8 כדורי המוצרלה. מבשלים עד לדרגת העשייה רצויה
    • מקשטים בעזרת ממרח הפסטו ועלי הבזיליקום
  2. הכנת סלט הקפריזה

    • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומתבלים ברוטב הויניגרט הדרים
    • ניתן לקשט בעזרת צנובר קלוי
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט