תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הרוטב:

    ממלאים 1/3 גסטרונום 7 ברוטב שקשוקה מדולל בכ15%-10%- מים ומוסיפים לתוכו כ20- ביצים. מכסים היטב ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכ20- דקות. לחילופין, מאחדים רוטב עגבניות פיקנטי ורוטב עגבניות פולפה. מוסיפים פפריקה, כמון, מלח ומים. מערבבים ומתקנים טעמים לפני הצורך.

    ברמת המרכיבים: 2.5 ק"ג רוטב שקשוקה "קנור" (או שילוב של 2/3 רוטב פיקנטי "קנור" ו1/3- רוטב עגבניות פולפה "קנור")
  2. מרכיבים למנה:

    מנת חלבון לבחירה:
    שווארמה הודו / עוף / פרגיות / בשר טחון / נקניקיות מרגז / צ'וריסוס / טופו
    תוספות
    זיתים ירוקים מתובלים
    פטרוזיליה קצוצה
    מלפפון חמוץ
    שיפקה
    טחינה
  3. אופן הגשה:

    בתחנת ההגשה מסדרים סירים עם עם מנות הבשר. מניחים לצידם את השקשוקה המוכנה בשפנדיש. יוצקים למחבת את השקשוקה ומניחים את סוג הבשר שנבחר על ידי הלקוח. בקדמת העמדה מניחים את התוספות למנה כולל הלחם האחיד הפרוס.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט