תפריט

רכיבים

+

חומרים להכנת השניצלים:

חומרים לרוטב:

לפירה אפונה:

  • תפוחי אדמה קלופים 1.5 ק"ג
  • אפונה קפואה 1.0 ק"ג
  • מלח
  • פלפל
  • מיונז הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג 150.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. חומרים להכנת השניצלים:

    אופן הכנת השניצל:
    1. מתבלים את נתחי העוף ב"דגש" ורוזמרין קצוץ דק.
    2. מכינים בלילה של ביצים עם: חרדל, קמח, מים, מלח ופלפל ומעבירים את כל נתחי העוף לבלילה.
    3. מוציאים אחד אחד לציפוי בפירורי הלחם ומטגנים בטיגון עמוק.
  2. חומרים לרוטב:

    להכנת הרוטב:
    1. מחממים סיר עם מעט שמן. מאדים את הבצל והגזר, מוסיפים את השום.
    2. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים 3-4 דקות לשחרור האלכוהול וצמצום - מוסיפים חרדל דיז'ון, רוטב קרמל מלוח וציר עוף משחה.
    3. מוסיפים מים ושמנת לבישול ומבשלים כ- 10 דקות.
    4.לשמור חם להגשה.
  3. לפירה אפונה:

    אופן הכנה לפירה:
    1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח לריכוך מלא ומסננים.
    2. את האפונה טוחנים במעבד מזון בפולסים טחינה קלה בלבד ומעבירים לכלי עם תפוחי האדמה החמים.
    3. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים מיונז הלמנ'ס ומועכים לפירה גס.
    להגשה:
    בצלחת שטוחה להניח כמות יפה של פירה ואת השניצל מעליו. יוצקים רוטב חם מעל השניצל ומגישים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט