תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מתבלים את חזה עוף הפרוס עם אבקת "דגש"
    2. מכינים בלילה של ביצים, קורנפלור ומים: מתבלים במלח, פלפל וחרדל ומערבבים היטב בעזרת רמבו או מטרפה כך שלא יווצרו גושי קורנפלור.
    3. מרסקים במעבד מזון את הקורנפלקס בפולסים למרקם פירורי גס- לא אבקה דקה מידי.
    4. מעבירים את פרוסות חזה העוף לבלילה. מוציאים אחד אחד, מצפים בקורנפלקס ללא גלוטן ומטגנים.
  2. אופן הכנה לפירה:

    1. מבשלים את תפוחי האדמה המקולפים במים בתוספת מלח כ- 35 דקות עד לריכוך מלא.
    2. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול בצד.
    3. מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומוסיפים מיונז "הלמנ'ס".
    4.מועכים בעזרת מועך פירה או מיקסר עם גיטרה כל אחד ומה שמתאים לכמות וציוד הקיים אצלו למרקם אחיד ולא חלק לגמרי- מוסיפים ממי הבישול לפי הצורך.
    5. מומלץ לשמור חם בבן מארי.
    6. חשוב לציין, כאשר רוצים להכין פירה איכותי ועשיר במטבח כשר ואין אפשרות להוסיף חמאה וחלב-מיונז "הלמנ'ס" מספק פתרון מושלם של שומניות ומרקם מעולים לפירה ללא טעמי לוואי או חמיצות של מיונז רגיל אחר.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט