רכיבים
שניצל ברוטב פטריות עשיר
−
+
₪0.0
חומרים להכנת השניצלים
דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/כפות
1.0 כפות
0%
אבקת שום
/כפות
1.0 כפות
0%
פטרוזיליה קצוצה דק
/גרם
50.0 גרם
0%
חזה עוף פרוס
/גרם
1.8 ק"ג
0%
קמח לבן
/
0.5 ק"ג
0%
ביצים
/יחידות
8.0 יחידות
0%
חרדל אמיתי תלמה דלי 5 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
פירורי לחם מוזהבים קנור שקית 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
אופן הכנת רוטב הפטריות
שמן זית
/ק"ג
100.0 גרם
0%
בצל סגול
/גרם
200.0 גרם
0%
פטריות שמפיניון קצוצות
/גרם
500.0 גרם
0%
יין לבן יבש
/כוסות
1.0 כוסות
0%
דגש מרקי תיבול מרק פטריות קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
20.0 גרם
0%
חלב סויה
/
0.5 ליטר
0%
שמנת לבישול פרווה
/
0.5 ליטר
0%
מלח
/גרם
10.0 גרם
0%
טימין טרי
/כפות
0.0 כפית
0%
מים
/מ"ל
0.0 מ"ל
0%
אופן הכנה לתפוחי אדמה
תפוחי אדמה
/גרם
2.0 ק"ג
0%
רוזמרין לפי הטעם
/ק"ג
20.0 גרם
0%
שום כתוש
/גרם
40.0 גרם
0%
שמן זית
/ק"ג
150.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
/
חומרים להכנת השניצלים
-
אבקת שום 1.0 כפות
-
פטרוזיליה קצוצה דק 50.0 גרם
-
חזה עוף פרוס 1.8 ק"ג
-
קמח לבן 0.5 ק"ג
-
ביצים 8.0 יחידות
אופן הכנת רוטב הפטריות
-
שמן זית 100.0 גרם
-
בצל סגול 200.0 גרם
-
פטריות שמפיניון קצוצות 500.0 גרם
-
יין לבן יבש 1.0 כוסות
-
חלב סויה 0.5 ליטר
-
שמנת לבישול פרווה 0.5 ליטר
-
מלח 10.0 גרם
-
טימין טרי
-
מים
אופן הכנה לתפוחי אדמה
-
תפוחי אדמה 2.0 ק"ג
-
רוזמרין לפי הטעם 20.0 גרם
-
שום כתוש 40.0 גרם
-
שמן זית 150.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח