רכיבים
שניצל ברוטב יין אדום ודמי גלאס פורטבלו צלוי ופירה קליפה כפרי
−
+
₪0.0
חומרים להכנת השניצלים:
חזה עוף פרוס
/גרם
1.8 ק"ג
0%
דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/כפות
1.0 כפות
0%
פלפל שחור גרוס
/כפית
0.5 כפות
0%
גבעולי תימין קצוצים
/יח'
3.0 יח'
0%
אופן הכנת הרוטב:
ביצים
/יחידות
5.0 יחידות
0%
חרדל דיז'ון הלמנ'ס דלי 5 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
קמח
/גרם
500.0 גרם
0%
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
פירורי לחם מוזהבים קנור שקית 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
מים
/מ"ל
500.0 מ"ל
0%
רוטב יין אדום קנור מיכל (גלון) 5.75 ק"ג
/ליטר
0.5 ליטר
0%
בצלי שאלוט
/יח'
5.0 יח'
0%
גבעולי תימין קצוצים
/יח'
2.0 יח'
0%
פלפל שחור גרוס
/כפית
0.0 ק"ג
0%
פטריות פורטובלו גדולות חתוכות
/יח'
10.0 יח'
0%
שמן זית
/ק"ג
50.0 גרם
0%
תפוחי אדמה אדומים מקולפים
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
תפוחי אדמה אדומים קטנים לא מקולפים
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
מיונז הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
שמן זית
/ק"ג
50.0 גרם
0%
פטרוזיליה קצוצה דק
/גרם
40.0 גרם
0%
/
חומרים להכנת השניצלים:
-
חזה עוף פרוס 1.8 ק"ג
-
פלפל שחור גרוס 0.5 כפות
-
גבעולי תימין קצוצים 3.0 יח'
אופן הכנת הרוטב:
-
ביצים 5.0 יחידות
-
קמח 500.0 גרם
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
מלח
-
פלפל
-
מים 500.0 מ"ל
-
בצלי שאלוט 5.0 יח'
-
גבעולי תימין קצוצים 2.0 יח'
-
פלפל שחור גרוס
-
פטריות פורטובלו גדולות חתוכות 10.0 יח'
-
שמן זית 50.0 גרם
-
תפוחי אדמה אדומים מקולפים 1.0 ק"ג
-
תפוחי אדמה אדומים קטנים לא מקולפים 1.0 ק"ג
-
מלח
-
פלפל
-
שמן זית 50.0 גרם
-
פטרוזיליה קצוצה דק 40.0 גרם