תפריט

רכיבים

+

חומרים להכנת השניצלים:

חומרים לרוטב הולנדייז מהיר וקל:

חומרים לתבשיל מנגולד:


...

הוראות הכנה

  1. חומרים להכנת השניצלים:

    1.מכינים בלילה לציפוי.
    2.טורפים את הביצים בתוספת חרדל ומים קרים.
    3.מוסיפים קמח, מלח ופלפל.
    4.מעבדים בעזרת רמבו לבלילה חלקה ואחידה.
    5.מתבלים את נתחי העוף ב"דגש" טעם עוף ומעבירים לבלילה
    6.מוציאים אחד אחד ומצפים בפירורי לחם.
  2. חומרים לרוטב הולנדייז מהיר וקל:

    1.מחממים בסיר קטן את היין הלבן ומביאים לרתיחה של דקות לשחרור האלכוהול וצמצומו.
    2.מוסיפים את טיפות הטבסקו ומיונז "הלמנ'ס".
    3. מחממים על אש קטנה תוך כדי ערבוב (לא מרתיחים) ושומרים במקום חמים להגשה.
  3. חומרים לתבשיל מנגולד:

    1. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ושיני שום.
    2. מוסיפים את המנגולד החתוך ואת הבצלים הירוקים הקצוצים
    3. מתבלים במלח, פלפל, ומעט מוסקט טחון.
    4. מאדים מספר דקות.
    5. מוסיפים רוטב לימון ושמן זית.
    6. מבשלים ביחד 3-5 דקות נוספות ושומרים חם להגשה.
  4. ביצים עלומות:

    1.בסיר רחב ונמוך מחממים מים לסף רתיחה בתוספת חומץ 5% מכמות המים שבסיר.
    2. שוברים את הביצים לתוך המים, מבשלים כ- 4 דקות ומוציאים בעזרת כף ספיידר לכלי עם מים קרים.
    3. במידה ורוצים להכין מראש ולחמם להגשה, ניתן כמובן להכין על המקום בעת ההזמנה.
  5. להגשה:

    מטגנים שתי פרוסות שניצל. סופגים את עודפי השמן בנייר ומניחים בצלחת הגשה. יוצקים על כל שניצל כף מתבשיל המנגולד, ומניחים ביצה עלומה מעל. מסיימים עם כף רוטב הולנדייז על הביצה ומעט פלפל גרוס מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט