תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:

  • חזה עוף פרוס לרצועות ארוכות 2.0 ק"ג
  • חלב קוקוס 400.0 גרם
  • בוטנים מטוגנים 200.0 גרם
  • סוכר חום 100.0 גרם
  • שמן שומשום 30.0 גרם
  • רוטב סויה מתוק קנור מיכל 6.2 ק"ג 100.0 גרם
  • משחת קארי אדום 100.0 גרם
  • שום 30.0 גרם
  • ציר עוף במשחה קנור 1 ק"ג 100.0 גרם
  • שיפודי עץ קצרים מושרים במים 40.0 יחידות
  • תמרינדי 60.0 גרם

מהמנות האינדונזיות המובילות והאהובות ביותר - שיפודי עוף עם רוטב סאטה

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • משפדים את רצועת חזה העוף בצורת "שתי וערב" ומשמנים במעט שמן סויה. שומרים בקירור עד לצלייה
    • מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים קלות את משחת הקארי בתוספת הסוכר החום
    • במקביל, טוחנים במעבד מזון את הבוטנים טחינה דקה ככל האפשר
    • מוסיפים לסיר את הבוטנים הטחונים, ציר העוף, רוטב סויה מתוק, תמר הינדי, שמן שומשום, חלב קוקוס ושום כתוש. מבשלים כ-10 דקות עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך
    • צולים את השיפודים ומסדרים בצלחת הגשה
    • יוצקים מהרוטב על השיפודים ומגישים גם מעט רוטב כמטבל לצד המנה ומקשטים עם כוסברה טרייה ושברי בוטנים מטוגנים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט