תפריט

רכיבים

+

הכנת הרביולי:


מנה ראשונה יוקרתית שמתכתבת עם טרנדים עכשוויים בעולם המסעדנות. הסלק הוא השחקן הראשי והוא הופך למעין רביולי המכסה גבינה כחולה המשמשת כמילוי. הויניגרט משמש על תקן רוטב המזולף בנדיבות ועליו מונחים התפוחים שנקצצו לקוביות זעירות והפכו למעין סלסה שמתחברת היטב הן לסלק והן לגבינה הכחולה. מעט עלים המשמשים כקישוט מעניקים מגע רענן. להשלמת האפקט, נעשה שימוש בצלחת שנראית כאילו יצאה מסטודיו של אומן קרמיקה. הצלחת מעצימה את הרושם החזותי העז של המנה ומבליטה את צבעיה.

...

הוראות הכנה

  1. הכנת הרביולי:

    • פורסים את הסלק בעזרת מדולינה לפרוסות דקות ומשרים במים קרים למשך חצי שעה לפחות. מסננים מהמים וממלחים מעט לקבלת גמישות של פרוסות הסלק
    • קולים את האגוזים וקוצצים, מערבבים עם גבינת העיזים למסה אחידה
    • קולפים את תפוח העץ וחותכים לקוביות קטנות מאד ושומרים עם מעט מיץ לימון למניעת השחרה
    • חותכים את האנדיב לג'וליינים
  2. הרכבת המנה:

    • מסדרים בצלחת שלוש פרוסות סלק
    • מניחים על כל פרוסה כף גבינת עיזים ואגוזי פקאן קצוצים. מכסים בפרוסת סלק נוספת וסוגרים ל "רביולי"
    • מפזרים מעט קוביות תפוח, עלי בייבי, אנדיב ומזלפים רוטב מעל
  3. Step 3

  4. Step 4

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט