רכיבים
קרם בוואריה עם גנאש שוקולד
−
+
₪0.0
מתכון להכנת תערובת ג'לטין:
מים
/מ"ל
0.4 ליטר
0%
ג'לטין
/גרם
80.0 גרם
0%
מתכון להכנת קצפת רכה:
קצפת צמחית
/ליטר
2.0 ליטר
0%
מים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
מתכון להכנת קרם אנגלז:
מים
/מ"ל
0.7 ליטר
0%
קצפת צמחית
/ליטר
1.3 ליטר
0%
חלמונים
/גרם
800.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
0.2 ק"ג
0%
מקל וניל
/יחידה
1.0 יחידה
0%
מלח
/כפית
0.5 כפית
0%
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
מים
/מ"ל
1.1 ליטר
0%
קצפת צמחית
/ליטר
1.7 ליטר
0%
סוכר
/גרם
1.0 ק"ג
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
1.0 ק"ג
0%
שוקולד מריר 60% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג
/ק"ג
3.2 ק"ג
0%
גלוקוזה
/גרם
1.0 ק"ג
0%
מתכון להכנת שטרויזל:
סוכר
/גרם
0.8 ק"ג
0%
מלח
/כפית
1.0 כפית
0%
קמח
/גרם
1.3 ק"ג
0%
תמצית וניל
/כפיות
4.0 כפיות
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
0.8 ק"ג
0%
הרכבת המנה:
קוקומן כדורים בטעם שוקולד תלמה 375 גרם
1.0 יחידה
0%
/
מתכון להכנת תערובת ג'לטין:
-
מים 0.4 ליטר
-
ג'לטין 80.0 גרם
מתכון להכנת קצפת רכה:
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
מים 1.0 ליטר
מתכון להכנת קרם אנגלז:
-
מים 0.7 ליטר
-
קצפת צמחית 1.3 ליטר
-
חלמונים 800.0 גרם
-
סוכר 0.2 ק"ג
-
מקל וניל 1.0 יחידה
-
מלח 0.5 כפית
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
-
מים 1.1 ליטר
-
קצפת צמחית 1.7 ליטר
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל:
-
סוכר 0.8 ק"ג
-
מלח 1.0 כפית
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4.0 כפיות
-
מרגרינה מחמאה 0.8 ק"ג
הרכבת המנה:
-
קוקומן כדורים בטעם שוקולד תלמה 375 גרם 1.0 יחידה