תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

לרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1.בקערה מערבבים ולשים היטב את כל חומרי קציצות הדג
    2. יוצרים קציצות במשקל 30-35 גרם, שומרים במקרר חצי שעה ואופים על נייר אפייה משומן בתנור חם 170 מעלות למשך 7-8 דקות
    3. במקביל מכינים את סיר הרוטב לתבשיל.
    4. מחמים סיר רחב ונמוך עם שמן, מטגנים טיגון קצר שום, צ'ילי וג'ינג'ר, מוסיפים את רוטב הקארי עם קוקוס ומעט מים לדילול, מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים ואת עלי המנגולד ומביאים לרתיחה.
    5. מוסיפים את קציצות הדג לרוטב ומבשלים ביחד 10 דקות
    6. מגישים עם אורז לבן מאודה.

  2. לרוטב:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט