תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת קציצות הגונדי:

  • עוף טחון 1.0 ק"ג
  • קמח חומוס 300.0 גרם
  • בצל לבן גדול מגורד בפומפייה ומסונן 300.0 גרם
  • שמן 150.0 מ"ל
  • מים 200.0 מ"ל
  • כורכום 2.0 כפית
  • כמון 2.0 כפות
  • הל 1.5 כפיות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת קציצות הגונדי:

    שמים בקערה את העוף הטחון יחד עם הבצל, קמח החומוס, השמן, והתבלינים ומערבבים. התערובת צריכה להיות רכה אך נוחה לעיצוב. אם התערובת סמיכה מדי - מוסיפים מים לפי הצורך. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 7-6 ס”מ. מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומביאים שוב לרתיחה. שעועית שחורה מבושלת
  2. אופן הכנת הרוטב:

    מאדים בסיר חם את הבצל, השום והסלרי, מוסיפים את רוטב הלימון והמים ומביאים לרתיחה. משפרים טעמים עם התבלינים, מוסיפים את גרגירי החומוס ומביאים לרתיחה חוזרת.
  3. אופן הגשה:

    מומלץ להגיש בקערה עמוקה בתוספת אורז לבן עם שמיר לקישוט.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט