רכיבים
קציצות בקר בנוסח טורקי ברוטב עגבניות עם נענע וחצילים
−
+
₪0.0
אופן הכנת הקציצות:
בקר מס’ 2 טחון
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
תפוח אדמה מבושל ומגורד על פומפייה
/גרם
200.0 גרם
0%
ביצים
/יחידות
2.0 יחידות
0%
בצל מטוגן שקוף
/גרם
250.0 גרם
0%
פטרוזיליה קצוצה
/כפות
40.0 כפות
0%
אבקת אפייה
/כפית
1.0 כפית
0%
בהרט גדושה
/כפיות
1.0 כפיות
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור
/גרם
0.0 גרם
0%
שמן לטיגון
/מ"ל
100.0 מ"ל
0%
אופן הכנת הרוטב:
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%

דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
500.0 גרם
0%

שמן
/מ"ל
50.0 מ"ל
0%
בצל חתוך לקוביות
/גרם
150.0 גרם
0%
גזר חתוך לקוביות
/ק"ג
150.0 גרם
0%
סלרי חתוך לטבעות
/גרם
150.0 גרם
0%
שום קצוץ
/גרם
40.0 גרם
0%
מיץ לימון
/גרם
50.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
30.0 גרם
0%
עלי נענע קצוצים
/ק"ג
50.0 גרם
0%
קוביות חצילים מטוגנים
/גרם
400.0 גרם
0%
אפונה קפואה
/גרם
150.0 גרם
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור
/גרם
0.0 גרם
0%
פפריקה מתוקה
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
/
אופן הכנת הקציצות:
-
בקר מס’ 2 טחון 2.0 ק"ג
-
תפוח אדמה מבושל ומגורד על פומפייה 200.0 גרם
-
ביצים 2.0 יחידות
-
בצל מטוגן שקוף 250.0 גרם
-
פטרוזיליה קצוצה 40.0 כפות
-
אבקת אפייה 1.0 כפית
-
בהרט גדושה 1.0 כפיות
-
מלח
-
פלפל שחור
-
שמן לטיגון 100.0 מ"ל
אופן הכנת הרוטב:
-
שמן 50.0 מ"ל
-
בצל חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות 150.0 גרם
-
סלרי חתוך לטבעות 150.0 גרם
-
שום קצוץ 40.0 גרם
-
מיץ לימון 50.0 גרם
-
סוכר 30.0 גרם
-
עלי נענע קצוצים 50.0 גרם
-
קוביות חצילים מטוגנים 400.0 גרם
-
אפונה קפואה 150.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור
-
פפריקה מתוקה