תפריט

רכיבים

+

הוראות הכנה


...

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנה

    מתכון ל10- מנות
    1.מכינים קרמל מ400- גרם סוכר ומ100- מ“ל שמן.  
    2. מוסיפים את המים לקרמל ואז את התבלינים, הסוכר שנותר, רוטב הקרמל המלוח ושאר השמן
    3. שופכים את האטריות ומבשלים בתוך הנוזל עד בישול מלא.
    4. מוסיפים את הביצים ע"י השוואת טמפרטורות ומכניסים לתנור לשעה על 160 מעלות בגסטרונום או שעתיים בכלי עגול ייעודי
    5. מקררים לילה שלם ואז חותכים לפי צורת הגשה רצויה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט