תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • נתחוני פרגית או חזה עוף 1.8 ק"ג
  • זוקיני חתוך לקוביות 300.0 גרם
  • דלעת חתוכה לקוביות 300.0 גרם
  • פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 15.0 גרם
  • אפונה קפואה 15.0 גרם
  • תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 250.0 גרם
  • שום טרי 40.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 50.0 גרם
  • בזיליקום טרי 30.0 גרם
  • כוסברה 30.0 גרם
  • בצל ירוק לקישוט
  • קשיו קלוי ושבור 200.0 גרם

להגשה:

  • אורז לבן מאודה
  • מלפפון טרי מקולף בצלוחית ליד המנה לריענון

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מתבלים את נתחי הפרגית וצולים בתנור / פלנצ'ה או ווק ושומרים בצד
    2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים טיגון מהיר את השום, ג'ינג'ר וצ'ילי
    3.  מוסיפים את תפוחי האדמה, זוקיני דלעת ונתחוני פרגית.
    4.מוסיפים את הרוטב קארי עם קוקוס ומעט מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ20- דקות.
    5. מוסיפים אפונה כוסברה ועלי בזיליקום בדקות הבישול האחרונות.
    6. מגישים בצלחת עמוקה לצד אורז לבן מאודה.
    7. מקשטים עם תלתלי בצל ירוק וקשיו קלוי ושבור.
  2. להגשה:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט