תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. צורבים את צלעות הכבש על הגריל ולאחר מכן למידה הרצויה בתנור.
    2. מערבבים את רוטב השזיפים “קנור” יחד עם נוזל הדמי גלאס “קנור” ומצמצמים.
    3. את הכרוב הלבן פורסים לשלוש ללא הקצוות ומניחים על גסטרונום
    4. מוסיפים תבלינים ומעט יין לבן וצורבים בתנור על 200 מעלות לעשר דקות.
    5. לאחר מכן מורידים טמפרטורה ל150- מעלות וממשיכים לצלות ולהשקות ביין לבן עד לריכוך מלא.
    6. את הבטטות צולים בתנור עד לריכוך מלא וטוחנים ללא הקליפה במעבד מזון.
    7. מוסיפים מלח ופלפל ואם יש צורך מעט ציר ירקות לדילול.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט