תפריט

רכיבים

+

הכנה


...

הוראות הכנה

  1. הכנה

    בלילה
    1. להכנת הבלילה שופכים את המים לקערה עמוקה. מערבבים את המים בבלנדר ידני ותוך כדי הערבוב מוסיפים קסנטן גאם.
    2. טורפים פנימה אבקת תיבול דגש בטעם עוף 'קנור', קמח אורז, וקמח טפיוקה. ניתן לשמור את הבלילה בבלאסט צ'ילר קירור מהיר עד שהיא מוכנה לשימוש
    ירקות
    1. מניחים את החציל והפטריות על מגשים נפרדים.
    2. מתבלים באבקת תיבול דגש בטעם עוף 'קנור', אבקת כוסברה, ופלפל. מניחים בצד עד השימוש.
    זיגוג מיסו תמרים
    1. מחברים בין כל המרכיבים בסיר. מחממים עד שהמיסו נמס
    2. טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים מים לדילול לפי הצורך.
    צ'ילי הולנדייז
    1. לרוטב ההולנדייז מחממים בסיר קטן את היין הלבן ומביאים לרתיחה של 3 דקות לשחרור האלכוהול וצמצומו.
    2. מוסיפים את טיפות הטבסקו ומיונז 'הלמנ'ס'.
    3. מחממים על אש קטנה תוך כדי ערבוב לא מרתיחים ושומרים במקום חמים להגשה.
    4.מערבבים יחד את רוטב ההולנדייז ואת יתר החומרים בבלנדר.
    5. מוסיפים כמות קטנה של מים לפי הצורך.
    6.מעבירים לסקוויזר או לשקית זילוף, מצננים עד השימוש.
    רוטב טחינה
    1. מערבבים יחד את החומרים בבלנדר.
    2. מעבירים לסקוויזר או לשקית זילוף, מצננים עד השימוש.
    כנאפה טופו
    1. מחממים את השמן ל180- מעלות.
    2. מתבלים קוביות טופו באבקת תיבול דגש בטעם עוף 'קנור', פלפל, ואבקת כוסברה.
    3. טובלים כל קוביית טופו מתובלת בתוך הבלילה ומצפים בשערות קדאיף.
    4. מטגנים בשמן עמוק 3-4 דקות עד שהקדאיף פריך ומקבל גוון חום-זהוב.
    5. מניחים על רשת לניקוז עודפי השמן.
    6. מזלפים מיסו תמרים. זורים אבקת פיסטוק לפני ההגשה.
    שיפוד חציל עם טחינה
    1. מחממים את השמן ל180- מעלות.
    2. טורפים את אבקת הפחם יחד עם הבלילה.
    3. מצפים כל חציל בבלילה. מטגנים בשמן עמוק 3-4 דקות עד שהחציל פריך.
    4. מניחים על רשת לניקוז עודפי השמן.
    5. מזלפים את רוטב הטחינה על החציל המטוגן. מקשטים בטוביקו ועירית קצוצה.
    פטריות מלך היער
    1. משפדים על שיפודי במבוק את הפטריות שחורצו לאחר שתובלו.
    2. צולים על הגריל בחום בינוני.
    3. מורידים מהאש ומברישים בזיגוג מיסו תמרים.
    4. לפני ההגשה מפזרים על כל שיפוד פטריות קינואה מטוגנת ושבבי בוניטו.
    אבקת קפיר צ'ילי
    1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה. מערבבים עד שהם מתמזגים היטב.
    2. שומרים במכל אטום.
    פצצות תירס
    1. מערבבים יחד בקערה קמח, עמילן תירס, וקמח טפיוקה. מערבבים עד שהמרכיבים מתמזגים.
    2. בקערה נפרדת מערבבים יחד את התירס, אבקת תיבול דגש בטעם עוף 'קנור', הפלפל והמנגו המיובש. בתחילה מוסיפים מחצית מתערובת הקמח ו30- מערבבים בידיים עד למיזוג. אם התערובת לא מספיק מ"ל מים.דביקה, מוסיפים עוד מים בהדרגה.
    3. מחממים את השמן ל175- מעלות. יוצרים כדורים מתערובת התירס ומכניסים קוביית גבינה במרכז. ניתן להכניס את פצצות התירס לבלאסט צ'ילר  קירור מהיר לפני הטיגון.
    4. מטגנים את פצצות התירס. מניחים על רשת. מזלפים מעל ממרח טבעוני 'הלמנ'ס' ומפזרים אבקת תיבול קפיר לפני ההגשה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט