רכיבים
צוואר טלה ממולא בפיסטוק וערמונים ברוטב שזיפים
−
+
₪0.0
הכנת הנתח:
צוואר טלה
/ק"ג
4.0 ק"ג
0%
בשר בקר טחון
/גרם
0.5 ק"ג
0%
ערמונים קלויים מקולפים
/גרם
100.0 גרם
0%
פלפל אנגלי טחון
/כפית
0.5 כפית
0%
ראס אל חנות
/כפית
0.5 כפית
0%
פיסטוק מקולף קלוי
/גרם
400.0 גרם
0%
???
/
0.0
0%
????
/
0.0
0%
הכנת הרוטב:
בצל ירוק
/יחידות
5.0 יחידות
0%
מים
/מ"ל
2.5 ליטר
0%
ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג
2.0 כפות
0%
רוטב שזיפים קנור מיכל (גלון) 6.3 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
כרישה
/יחידות
1.0 יחידות
0%
גבעולי רוזמרין
/יחידות
2.0 יחידות
0%
גבעולי טימין
/יחידות
5.0 יחידות
0%
צרור פטרוזיליה
/יחידות
1.0 יחידות
0%
/
הכנת הנתח:
-
צוואר טלה 4.0 ק"ג
-
בשר בקר טחון 0.5 ק"ג
-
ערמונים קלויים מקולפים 100.0 גרם
-
פלפל אנגלי טחון 0.5 כפית
-
ראס אל חנות 0.5 כפית
-
פיסטוק מקולף קלוי 400.0 גרם
-
???
-
????
הכנת הרוטב:
-
בצל ירוק 5.0 יחידות
-
מים 2.5 ליטר
-
ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג 2.0 כפות
-
כרישה 1.0 יחידות
-
גבעולי רוזמרין 2.0 יחידות
-
גבעולי טימין 5.0 יחידות
-
צרור פטרוזיליה 1.0 יחידות