תפריט

רכיבים

+

חומרי גלם לאונטריב


...

הוראות הכנה

  1. חומרי גלם לאונטריב

    1. מתבלים את הנתח במלח, פלפל שחור גרוס וחצי מכמות רוטב היין האדום של "קנור".
    2. עוטפים בנייר אפייה ואז ברדיד אלומיניום, צולים בתנור על 175 מעלות למשך שעתיים וחצי.
    3. מצננים ומפרקים לשערות.
  2. אופן הכנה למנה:

    1.מחממים מחבת עם שמן זית ושום, מטגנים את הפטריות להשחמה, מוסיפים את הבשר המפורק, ומטגנים שתי דקות נוספות.
    2. מוסיפים יין אדום ומסירים משקעים מהמחבת.
    3. מוסיפים נוזל דמי גלאס של "קנור" ואת רוטב היין האדום של "קנור" שנשאר.
    4. מתבלים בתימין טרי, מלח ופלפל לפי הצורך.
    5. מבשלים פסטה טרייה ומעבירים למחבת עם מעט ממי הבישול.
    6. מקפיצים הכול ביחד במחבת ומגישים עם זילוף שמן זית מעל.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט