רכיבים
פסטה חצילים, פלפלים וגבינה בולגרית
−
+
₪0.0
אופן ההכנה:
פסטה פטוצ'יני קנור 10 ק"ג
/גרם
250.0 גרם
0%
שיני שום
/יחידות
1.0 יחידות
0%
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג
/גרם
120.0 גרם
0%
בצל
/יחידות
1.0 יחידות
0%
חציל
/ק"ג
50.0 גרם
0%
פלפל אדום
/יחידות
1.0 יחידות
0%
פלפל צהוב
/יחידות
1.0 יחידות
0%
פלפל ירוק
/יחידות
1.0 יחידות
0%
צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות
/פרוסות
2.0 פרוסות
0%
בזיליקום טרי
/עלים
2.0 עלים
0%
גבינה בולגרית 5% שומן
/גרם
30.0 גרם
0%
/
אופן ההכנה:
-
שיני שום 1.0 יחידות
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 120.0 גרם
-
בצל 1.0 יחידות
-
חציל 50.0 גרם
-
פלפל אדום 1.0 יחידות
-
פלפל צהוב 1.0 יחידות
-
פלפל ירוק 1.0 יחידות
-
צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 2.0 פרוסות
-
בזיליקום טרי 2.0 עלים
-
גבינה בולגרית 5% שומן 30.0 גרם