תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הפסטה:

  • פסטה חצי סהר חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 2.5 ק"ג
  • שמן 250.0 מ"ל
  • מים 7.0 מ"ל
  • מלח

אופן הכנת הבולונז


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הפסטה:

    פסטה חצי סהר אופן הכנה בתנור
    1. הוסיפו את כל הרכיבים לגסטרונום 10 וערבבו היטב. .
    2. חממו מראש תנור ל160- מעלות במצב משולב
    3. הכניסו את הפסטה חצי סהר לתנור בלי מכסה למשך 25 דקות. .
    4. הוציאו את הפסטה מהתנור וערבבו היטב. .
  2. אופן הכנת הבולונז

    1. חממו את השמן בסיר רחב.
    2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהבצל מתרכך ומשנה את צבעו
    3. הוסיפו את הגזר והסלרי ובשלו עוד כ5- דקות.
    4. הוסיפו את הבשר בקר, ופוררו אותו עם כף עץ עד שהבשר מתחיל להתרכך
    5. הוסיפו את דגש עגבניות "קנור" והמשיכו לבשל כ5-דקות נוספות
    6.הוסיפו את פולפה עגבניות "קנור" וערבבו היטב.
    7. תתבלו במלח, פלפל, דגש טעם עוף "קנור" ועשבי תיבול לפי הטעם.
    8. בשלו את התערובת על חום נמוך במשך שעה עד שעתיים, ערבבו מדי פעם.
    9. עשר דקות לפני ההגשה, טעמו ותקנו טעמים במידת הצורך.
    הגישו את הבולונז על פסטה מבושלת
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט