תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מחממים סיר עם שמן זית, מטגנים את הנקניקיות לרמת מדיום.
    2. מוסיפים את השום והפלפלים לטיגון קצר.
    3. מוסיפים רוטב נפוליטנה ומים לדילול ומבשלים כ10- דקות.
    4. מבשלים פסטה בכמות הרצויה בפסטה קוקר או סיר מים רותחים.
    5. מסננים, מצלחתים את כמות הפסטה הרצויה בכל צלחת ויוצקים כף רוטב חם מעל.
    6. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
    מנה קלה ומהירה במיוחד: במקרה שאתם מתבקשים להכין מנה בכמות גדולה והגשה מהירה ואין לכם באמת זמן להתארגנות מראש, זו המנה שלכם מבחינת הטכניקה ואופן ההגשה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט