תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חוצים את תפוחי האדמה ומבשלים במי מלח למשך 20 דקות או מבשלים בקומבי סטימר במצב אדים 130 מעלות למשך 20 דקות ומצננים.
    2. בקערה מתבלים את תפוחי האדמה בשמן זית מלח פלפל , שיני שום שלמות ותימין ומסדרים בתבנית אפייה לצלייה שניה והשחמה.
    3. צולים בתנור חם למשך 20 דקות ושומרים חם עד להגשה.
    4. מפרקים את הברוקולי לפרחים ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומסדרים בתבנית מחוררת לאידוי.
    5. מאדים בתנור למשך 7-8 דקות.
    6.חותכים את פילה הסלמון למנות ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל, תימין טרי ומעט צ'ילי גרוס.
    7. מסדרים בתבנית על גבי נייר אפיה וצולים במצב יבש 175 מעלות למשך 10 דקות.


  2. להגשה:

    מצלחתים 3-4 פרחי ברוקולי, תפוחי אדמה שחומים ופריכים ופילה הסלמון הצלוי , מגישים עם צלוחית רוטב קיסר הלמנ‘ס.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט