תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה


המנה האיטלקית האהובה שלא מפסיקה לרגש סועדים מאז שהגיעה מהמטבח האיטלקי לישראל

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה

    • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן במים רותחים עם מלח ומסננים. מומלץ להוריד דקה או שתים מזמן הבישול במידה ורוצים לקרר ולחמם שנית להגשה
    • מחממים מחבת רחבה עם חמאה
    • מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות החתוכות ומאדים כ-5 דקות. מוסיפים יין לבן ומעט מלח,פלפל וטימין
    • מוסיפים רוטב אלפרדו. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות נוספות
    • מערבבים עם הפסטה החמה ומגישים עם מעט גבינת פרמז'ן מגורדת מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט