רכיבים
פטוצ'יני ברוטב תאילנדי עם ירקות
−
+
₪1475.2
אופן הכנה:
פסטה פטוצ'יני קנור 10 ק"ג
/cu
1.0 cu
0%

שמן
/מ"ל
200.0 מ"ל
0%
בצלים גדולים חתוכים לטבעות
/יח'
4.0 יח'
0%
גזרים חתוכים לרצועות
/יח'
10.0 יח'
0%
פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות דקות
/יח'
10.0 יח'
0%
קישואים חתוכים לרצועות דקות
/יח'
0.0 יח'
0%
רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
400.0 גרם
0%

/
אופן הכנה:
-
שמן 200.0 מ"ל
-
בצלים גדולים חתוכים לטבעות 4.0 יח'
-
גזרים חתוכים לרצועות 10.0 יח'
-
פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות דקות 10.0 יח'
-
קישואים חתוכים לרצועות דקות