תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת המנה:

לפטה כבד:

  • כבד עוף נקי 1.5 ק"ג
  • בצל לבן 4.0 יחידה
  • גזר 4.0 יח'
  • שמן קנולה 50.0 מ"ל
  • מרגרינה/שמן קוקוס 200.0 גרם
  • ביצים קשות 2.0 יחידות
  • מלח
  • פלפל לבן

לשערות כרישה


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת המנה:

    1. מכינים פטה כבד עוף – חותכים את הבצל ומגרדים את הגזר. מקפיצים הכל עם שמן על לאידוי מלא ומוסיפים את כבדי העוף עד לסגירה מלאה.
    2. שמים במעבד מזון את הביצים והמרגרינה/ שמן הקוקוס תחילה ומעל את כבדי העוף כשהם חמים.
    3. טוחנים הכל לתערובת חלקה יחד עם מלח ופלפל לבן ומתקנים טעמים.
    4. מעבירים לכלי הגשה ומכניסים לקירור.
    5. מטגנים את שערות הכרישה ומוסיפים רוטב קרמל מלוח עד לריכוך מלא.
    6. בהגשה – מסדרים על הפטה כבד את שערות הכרישה, האוכמניות, רוטב תות ופרחי מאכל.
  2. לפטה כבד:

  3. לשערות כרישה

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט