תפריט

רכיבים

+

- בצק לפוקצ‘ה (מתכון ל10- פוקצ‘ות אישיות):


...

הוראות הכנה

  1. - בצק לפוקצ‘ה (מתכון ל10- פוקצ‘ות אישיות):

    .1 שמים במלוש את כל המרכיבים למעט הסוכר והמלח.
    .2 לשים במהירות בינונית למשך 15 דק. מוסיפים את המלח והסוכר וממשיכים ללוש במשך 5 דקות נוספות.
    .3 מוציאים את הבצק לתבנית משומנת היטב ומכניסים למקרר.
    .4 הבצק מוכן לעבודה בין 48-24 שעות לאחר הכנתו.
    .5 מוציאים את הבצק לטמפרטורת החדר למשך שעתים מכוסה היטב במגבת לחה.
    .6 מכדרר כדורים במשקל 120 גרם. 
    .7 משמנים תבנית בשמן זית ומותחים את הבצק כך שיכסה את כל התבנית.
    .8 מכניסים לתנור על 220 מעלות למשך 6 דקות עד שהבצק מושחם. 
    .9 מוצאים על הבצק האפוי המוכן.
    .10 יוצקים רוטב שקשוקה מוכן על בבצק , מעל הרוטב מסדרים את שתי הביצים האלומות המוכנות מראש.
    .11 מכניסים לתנור את התבנית באישית לחום של 180 מעלות ל 2-3 דקות נוספות.
    .12 מוצאים את המנה המוכנה, מסדרים את הפטרוזיליה ומגישים.
  2. מצרכים לבצק פוקצ‘ה:

    1 ק“ג קמח
    600 מ"ל מים
    12 גרם שמן זית
    2.5 גרם שמרים יבשים
    25 גרם סוכר
    30 גרם מלח
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט