תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • שמן זית 50.0 גרם
  • שום 40.0 גרם
  • צ'ילי אדום 10.0 גרם
  • זיתי קלמטה מגולענים 50.0 גרם
  • צלפים כבושים 40.0 גרם
  • בצל קצוץ 200.0 גרם
  • זוקיני חתוך לקוביות 200.0 גרם
  • עגבניות שרי חצויות 20.0 גרם
  • סלרי 100.0 גרם
  • פטרוזילה קצוצה 1.0 צרור
  • מלח
  • פלפל שחור

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מאדים את כל הירקות למשך 3-5 דקות.
    2. מוסיפים את הפסטה ומכסים במים סנטימטר אחד מעל גובה הפסטה, מבשלים על חום גבוהה כ12-15- דקות עד שרוב המים ניספגים בפסטה והפסטה ברמת הבישול הרצויה.
    3. מגישים כתוספת או כמנת פסטה עיקרית בתוספת חזה עוף צלוי או גבינות.

    פינת השף: בישול פסטה בסיר אחד עם רוטב ותוספות: הפך ללהיט בקרב בשלנים ביתיים ויש לו גרסאות רבות ברשת. ניתן להכין מגוון פסטות קצרות עם תוספות שונות בסיר רחב או במחבת פרימה בכמויות גדולות. השיטה חוסכת זמן, אנרגיה ואמצעי בישול.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט