רכיבים
פאלוק דייה טיקה מורגי קליה - עוף עם תרד
−
+
₪0.0
הכנת הבסיס:
שמן קנולה
/ליטר
100.0 מ"ל
0%
זרעי כמון
/גרם
10.0 גרם
0%
פלפל צ'ילי אדום יבש
/יחידות
4.0 יחידות
0%
בצל חתוך לקוביות
/גרם
500.0 גרם
0%
ראש שום קלוף
/יחידות
1.0 יחידות
0%
עלי גרגרנית יוונית (שבלילה)
/גרם
10.0 גרם
0%
ג'ינג'ר טרי קצוץ
/גרם
20.0 גרם
0%
כמון
/גרם'
6.0 גרם
0%
אבקת צ'ילי
/גרם
6.0 גרם
0%
פפריקה מתוקה
/ק"ג
10.0 גרם
0%
כוסברה טחונה
/גרם
10.0 גרם
0%
הל שחור
/גרם
6.0 גרם
0%
הל ירוק
/גרם
6.0 גרם
0%
מים חמים
/מ"ל
100.0 מ"ל
0%
הרכבת המנה:
עגבניות קצוצות
/גרם
450.0 גרם
0%
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
100.0 גרם
0%
ירכי עוף ללא עצמות
/ק"ג
1.2 ק"ג
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
50.0 גרם
0%
הכנת המנה:
עלי תרד
/גרם
320.0 גרם
0%
גראם מסאלה
/גרם
6.0 גרם
0%
/
הכנת הבסיס:
-
שמן קנולה 100.0 מ"ל
-
זרעי כמון 10.0 גרם
-
פלפל צ'ילי אדום יבש 4.0 יחידות
-
בצל חתוך לקוביות 500.0 גרם
-
ראש שום קלוף 1.0 יחידות
-
עלי גרגרנית יוונית (שבלילה) 10.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 20.0 גרם
-
כמון 6.0 גרם
-
אבקת צ'ילי 6.0 גרם
-
פפריקה מתוקה 10.0 גרם
-
כוסברה טחונה 10.0 גרם
-
הל שחור 6.0 גרם
-
הל ירוק 6.0 גרם
-
מים חמים 100.0 מ"ל
הרכבת המנה:
-
עגבניות קצוצות 450.0 גרם
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 100.0 גרם
-
ירכי עוף ללא עצמות 1.2 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 50.0 גרם
הכנת המנה:
-
עלי תרד 320.0 גרם
-
גראם מסאלה 6.0 גרם