רכיבים
פאייה דגים קלאסית
−
+
₪130200.0
אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)
שמן סויה
/גרם
150.0 גרם
0%
בצל חתוך לקוביות
/גרם
250.0 גרם
0%
גבעולי סלרי
/גרם
150.0 גרם
0%
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
/גרם
150.0 גרם
0%
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
150.0 גרם
0%
מלח גס
/קורט
1.0 קורט
0%
פלפל שחור גרוס
/קורט
1.0 קורט
0%
:אופן הכנת הפאייה
שמן סויה
/גרם
150.0 גרם
0%
פילה דג חתוך למנות אישיות
/גרם
2.0 ק"ג
0%
אורז עגול
/גרם
1.0 ק"ג
0%
שעועית ירוקה עדינה מופשרת
/ק"ג
500.0 גרם
0%
אפונה קפואה
/גרם
300.0 גרם
0%
דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/ליטר
2.0 ליטר
0%
רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג
/גרם
150.0 גרם
0%
מלח
/קורט
0.0 קורט
0%
פלפל שחור גרוס
/קורט
0.0 קורט
0%
כורכום
/קורט
0.0 קורט
0%
עלי דפנה
/יח'
0.0 יח'
0%
/
אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות 250.0 גרם
-
גבעולי סלרי 150.0 גרם
-
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 150.0 גרם
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 150.0 גרם
-
מלח גס 1.0 קורט
-
פלפל שחור גרוס 1.0 קורט
:אופן הכנת הפאייה
-
שמן סויה 150.0 גרם
-
פילה דג חתוך למנות אישיות 2.0 ק"ג
-
אורז עגול 1.0 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
-
אפונה קפואה 300.0 גרם
-
רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 150.0 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
כורכום
-
עלי דפנה