תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

  • שמן סויה 150.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות 250.0 גרם
  • גבעולי סלרי 150.0 גרם
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 150.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 150.0 גרם
  • מלח גס 1.0 קורט
  • פלפל שחור גרוס 1.0 קורט

:אופן הכנת הפאייה


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת בסיס ירקות לפאייה (סופריטו)

    • מחממים שמן במחבת ומוסיפים את כל הירקות 
    • כאשר כל הירקות מתרככים, מוסיפים רוטב עגבניות פולפה
  2. :אופן הכנת הפאייה

    • מערבבים סופריטו ירקות מוכן מראש, אורז, שעועית ואפונה בגסטרונום 5
    • יוצקים את נוזל ציר העוף ורוטב הלימון ושאר התבלינים 
    • מערבבים היטב ומניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה
    • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות משולב למשך 25-30 דקות עם מכסה פתוח 
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט