רכיבים
פאטאטס בראווס צ'יפס בניחוח ספרדי
−
+
₪0.0
אופן הכנה
תפוחי אדמה אדומים
/ק"ג
2.5 ק"ג
0%
חומץ
/מ"ל
40.0 מ"ל
0%
מלח
/גרם
40.0 גרם
0%
שמן לטיגון
/מ"ל
0.0 מ"ל
0%
גרידת לימון
/גרם
5.0 גרם
0%
פטרוזיליה יבשה
/גרם
3.0 גרם
0%
תערובת קמחים
קמח לבן
/גרם
200.0 גרם
0%
פפריקה מרוקאית בשמן
/גרם
30.0 גרם
0%
פלפל שחור
/כפות
1.0 כפית
0%
אבקת שום
/גרם
15.0 גרם
0%
רוטב בראווס:
שמן זית
/ק"ג
40.0 גרם
0%
שום
/גרם
10.0 גרם
0%
פלפל צ'ילי חריף טרי
/יחידות
3.0 יחידות
0%
מלח
/גרם
20.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
20.0 גרם
0%
פפריקה מעושנת
/כפות
0.5 כפות
0%
רוטב עגבניות נפוליטנה קנור פאוץ' 5 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%

מיונז הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג
/גרם
250.0 גרם
0%

/
אופן הכנה
-
תפוחי אדמה אדומים 2.5 ק"ג
-
חומץ 40.0 מ"ל
-
מלח 40.0 גרם
-
שמן לטיגון
-
גרידת לימון 5.0 גרם
-
פטרוזיליה יבשה 3.0 גרם
תערובת קמחים
-
קמח לבן 200.0 גרם
-
פפריקה מרוקאית בשמן 30.0 גרם
-
פלפל שחור 1.0 כפית
-
אבקת שום 15.0 גרם
רוטב בראווס:
-
שמן זית 40.0 גרם
-
שום 10.0 גרם
-
פלפל צ'ילי חריף טרי 3.0 יחידות
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
-
פפריקה מעושנת 0.5 כפות