רכיבים
פאד קפאו
−
+
₪0.0
הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג
רוטב נפאלי קנור מיכל 6.15 ק"ג
/גרם
500.0 גרם
0%
רוטב טריאקי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
רוטב צ'ילי חריף קנור מיכל (גלון) 6 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
הכנת המנה
בשר בקר טחון
/גרם
30.0 גרם
0%
ביצים
/יחידות
1.0 יחידות
0%
אורז לבן מאודה
/גרם
20.0 גרם
0%
שעועית ירוקה
/גרם
50.0 גרם
0%
פלפל אדום טרי
/גרם
30.0 גרם
0%
בצלי שאלוט
/גרם
30.0 גרם
0%
שום
/גרם
20.0 גרם
0%
פלפל צ'ילי חריף טרי
/יחידה
1.0 יחידה
0%
שמן סויה
/כפות
2.0 כפות
0%
/
הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג
הכנת המנה
-
בשר בקר טחון 30.0 גרם
-
ביצים 1.0 יחידות
-
אורז לבן מאודה 20.0 גרם
-
שעועית ירוקה 50.0 גרם
-
פלפל אדום טרי 30.0 גרם
-
בצלי שאלוט 30.0 גרם
-
שום 20.0 גרם
-
פלפל צ'ילי חריף טרי 1.0 יחידה
-
שמן סויה 2.0 כפות