תפריט

רכיבים

+

הוראות הכנה:

  • דג טחון 1.0 ק"ג
  • בצל לבן חתוך לקוביות קטנות 200.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • פלפל חריף קצוץ דק 1.0 יח'
  • כוסברה קצוצה 50.0 גרם
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 150.0 גרם
  • מלח
  • כמון
  • פלפל שחור גרוס

...

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנה:

    1. מערבבים את הדג הטחון עם כל המרכיבים יחד בקערה גדולה.
    2. טועמים ומשפרים טעמים.
    3. חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בשכבה דקה של מסת הדג המוכנה מראש.
    4. מברישים את הפיתה בשמן זית משני הצדדים.
    5. מסדרים את הפיתות על גבי נייר אפייה בגסטרונום .7
    6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל190- מעלות צלייה עד להשחמת המנה.
    7. מגישים בצלחת עם נייר עיתון את הפיתות בתוספת סלט דודו, טחינה וצ'ילי חריף.
  2. להגשה:

    1 ליטר טחינה מוכנה מראש עם
    רוטב שמן זית ולימון "הלמנ'ס"
    1/2 1 ק"ג סלט "דודו" להגשה כתוספת למנה
    100 גרם רוטב צ'ילי חריף "קנור"
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט