תפריט

רכיבים

+

רוטב שזיפים קלאסי: חומרים עבור 5 ליטר:

רוטב יין אדום: 5 ליטר

רוטב סצ'ואן: עבור 5 ליטר

רוטב ברביקיו הדרים: 5 ליטר

רוטב חרדל וצ'ילי: 5 ליטר


...

הוראות הכנה

  1. רוטב שזיפים קלאסי: חומרים עבור 5 ליטר:

    1 מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל, גזר וסלרי עד להשחמה, מוסיפים את היין האדום ומסירים משקע, מוסיפים רוטב שזיפים "קנור" ומים או נוזל בקר טבעי בתוספת נוזל דמי גלאס "קנור", מתבלים במלח, פלפל שחור ותימין ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.
    2 מסננים את הירקות מהרוטב, מרתיחים שוב בתוספת שזיפים מיובשים למשך 5 דקות, מתקנים טעם וסמיכות לפי הצורך.
  2. רוטב יין אדום: 5 ליטר

    1 מרתיחים את נוזל הבקר או מים בתוספת רוטב יין אדום "קנור" ודמי גלאס "קנור".
    2 מוסיפים תימין וגרגירי פלפל ומבשלים כ10- דקות, משלימים טעמים ומסמיכים לפי הצורך.
    3 שומרים חם בעמדת הקרבינג.
  3. רוטב סצ'ואן: עבור 5 ליטר

    1 מרתיחים את נוזל הבקר או מים בתוספת רוטב סצ'ואן "קנור" ודמי גלאס "קנור", מתבלים בשום, ג'ינג'ר, סוכר, שמן שומשום ושומשום קלוי ומבשלים 15 דקות.
    2 מסמיכים ומתקנים טעמים לפי הצורך.
    3 מתאים לבשר אדום ועופות.
  4. רוטב ברביקיו הדרים: 5 ליטר

    1.מרתיחים את נוזל הבקר בתוספת רוטב ברביקיו "קנור", מיץ התפוזים, ג'ינג'ר וציר בקר במשחה "קנור" ומבשלים 15 דקות.
    2 משלימים טעמים במלח ופלפל ומסמיכים לפי הצורך.
  5. רוטב חרדל וצ'ילי: 5 ליטר

    1 מרתיחים את נוזל העוף בתוספת רוטב צ'ילי מתוק "קנור", קטשופ "הלמנ'ס" ומתבלים בשום, בזיליקום, תימין וציר עוף במשחה "קנור". מבשלים כ15 דקות, משלימים טעמים ומסמיכים לפי הצורך.
    2 הרוטב מתאים במיוחד לעופות וסלמון שלם.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט