רכיבים
עלי פילו קרם וניל ואפרסקים
−
+
₪0.0
הוראות הכנת קרם דיפלומט:
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
קרם מילוי מוכן בטעם וניל
/גרם
600.0 גרם
0%
קצפת צמחית
/ליטר
2.0 ליטר
0%
אבקת קרם פטיסייר
/גרם
200.0 גרם
0%
הרכבת המנה:
סוכר דמררה
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
קרם דיפלומט - על פי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
פירות העונה
/גרם
300.0 גרם
0%
אבקת סוכר
/גרם
300.0 גרם
0%
עלי בצק פילו
/יחידות
50.0 יחידות
0%
/
הוראות הכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
סוכר דמררה 1.0 ק"ג
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
פירות העונה 300.0 גרם
-
אבקת סוכר 300.0 גרם
-
עלי בצק פילו 50.0 יחידות