תפריט

רכיבים

+

הוראות הכנת קרם דיפלומט:

  • מים קרים 1.0 ליטר
  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
  • קצפת צמחית 2.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם

הרכבת המנה:

  • סוכר דמררה 1.0 ק"ג
  • קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
  • פירות העונה 300.0 גרם
  • אבקת סוכר 300.0 גרם
  • עלי בצק פילו 50.0 יחידות

קינוח אישי של בצק פילו במילוי קרם וניל ואפרסקים

...

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנת קרם דיפלומט:

    • מקציפים בקערת מיקסר קצפת פליבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מניחים עלה פילו על נייר אפייה, מברישים במחמאה שהומסה מראש ומפזרים מעל שכבה דקה של סוכר דמררה
    • חוזרים על הפעולה עם שני דפי פילו נוספים, חותכים לריבועים ומרפדים בתבנית שקעים
    • מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
    • לאחר שבצק הפילו מתקרר, מניחים מעל כף קרם דיפלומט
    • מפזרים פירות העונה וזורים אבקת סוכר לקישוט
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט