רכיבים
ספרינג רול וייטנאמי
−
+
₪0.0
הכנת המנה:
רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
טופו
/גרם
500.0 גרם
0%
ביצים
/יחידות
8.0 יחידות
0%
נבטים עבים
/גרם
100.0 גרם
0%
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
/יחידות
1.0 יחידות
0%
בצל ירוק חתוך גדול
/יחידות
2.0 יחידות
0%
עלי נענע
/עלים
40.0 עלים
0%
רוטב להקפצה בסגנון תאילנדי קנור מיכל (גלון) 6.4 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
עלי אורז
/יחידות
20.0 יחידות
0%
הכנת רוטב שזיפים:
רוטב שזיפים קנור מיכל (גלון) 6.3 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
שמן שומשום
/גרם
30.0 גרם
0%
צ'ילי מתוק קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%
נקודות יו-שף
עלול להכיל חרדל
עלול להכיל סלרי
חומץ אורז
/גרם
30.0 גרם
0%
הכנת רוטב צ'ילי ולימון:
מיץ לימון
/גרם
50.0 גרם
0%
ג'ינג'ר כתוש
/גרם
30.0 גרם
0%
שומשום שחור
/חופן
1.0 חופן
0%
צ'ילי מתוק קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג
/cu
0.0 cu
0%
נקודות יו-שף
עלול להכיל חרדל
עלול להכיל סלרי
רוטב צ'ילי חריף קנור מיכל (גלון) 6 ק"ג
/גרם
200.0 גרם
0%
/
הכנת המנה:
-
טופו 500.0 גרם
-
ביצים 8.0 יחידות
-
נבטים עבים 100.0 גרם
-
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 1.0 יחידות
-
בצל ירוק חתוך גדול 2.0 יחידות
-
עלי נענע 40.0 עלים
-
עלי אורז 20.0 יחידות
הכנת רוטב שזיפים:
-
שמן שומשום 30.0 גרם
-
חומץ אורז 30.0 גרם
הכנת רוטב צ'ילי ולימון:
-
מיץ לימון 50.0 גרם
-
ג'ינג'ר כתוש 30.0 גרם
-
שומשום שחור 1.0 חופן