תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חותכים את הסלמון לרצועות בעובי 2 ס"מ.
    2. טובלים את הסלמון בבלילה שנוצרה ולאחר מכן בתערובת הקמחים ומטגנים מיד עד להזהבה.
    3. מחממים את הלחמנייה ומורחים שכבה נדיבה של איולי שום בתחתית. מסדרים בשכבות את החסה, הקריספי סלמון, צנונית ובצל סגול ומעל הכל מזלפים את הגרמולטה.
  2. גרמולטה ירוקה:

    250 גרם כוסברה 
    150 גרם שמן זית
    100 גרם שמן סויה
    100 גרם שיני שום
    מעט מלח ופלפל שחור גרוס
    * מכניסים את כל החומרים למעבד מזון לקבלת רוטב ירוק וחלק.
  3. תערובת קמחים:

    0.5 ק"ג קמח
    0.5 ק"ג קורנפלור
    2 כפות פפריקה מעושנת
    1 כף פפריקה מתוקה בשמן
    2 כפות אבקת שום
    2 כפות אבקת מרק דגש קנור
    חצי כפית פלפל לבן
    * מערבבים את תערובת הקמחים היטב. לוקחים מחצית ממנה ומערבבים עם מים ביחס של .
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט